* قلعه باستانی مود
آنچه مسلم است مود در طول تاریخ بارها مورد هجوم قبایل افغان و بلوچ قرار گرفته ومردم به طرق مختلف مورد قتل و غارت واقع شده اند.در این موارد اهالی برای فرار از دست قبایل مذکور داخل قلعه ای که امروز به جز گل و خاک اثر دیگری از آن بجا نمانده پناه برده و مادامی که از شر دشمنان مصون بودند در آنجا به سر می بردند. این قلعه که ویرانه های آن بر فراز تپه ای دروسط شهر جلب توجه می کند شامل سه طبقه بوده که یک طبقه ، از خانه های متعدد جهت سکونت اهالی و طبقه دیگر انبارهایی جهت ذخیره غلات و طبقه زیرین برای نگهداری حیوانات استفاده می شده است. این قلعه حصاری داشته که بعد ها بر اثر ساختمان سازی در اطراف آن از بین رفته است .
*باغ و عمارت ( قلعه نو):
دیگر از بناهای تاریخی که هنوز هم پا برجا مانده قلعه ای است بنام باغ و عمارت یا قلعه نو ( این اسم در بین اهالی رایج است و معلوم می شود قلعه وسط شهر خیلی قدیمی می باشد) . این قلعه از قلاع وسیع و گنجایش بیش از چند هزار نفر را در مواقع ضروری داشته است و عمارتهای داخل آن خراب که بعداً عمارتی بوسیله خزیمه علم در وسط آن ساخته شده و روزی مرکز حکمرانی قهستان و محل حکومت امیر اسدا.. خزیمه حکمران سیستان و قائنات بوده است. بنابر مشهور چون سربیشه در آن موقع از حکومت، دارای آب و هوای متغیر و مود از هر لحاظ بر آن برتری
داشته است لذا امیر اسدا… خزیمه اقدام به ساخت این قلعه در مود نموده است . در ساخت این قلعه نهایت دقت بعمل آمده به نحوی که عرض دیوارهای آن به اندازه ای بوده است که ارابه های توپ سنگین از روی دیوارها عبور می کرده است. بنای این قلعه با کمک و مساعدت اهالی محل و دهات مجاور و حتی شهرستانهای اطراف ساخته شده و اشخاص اظهار می دارند عده ای بلوچ و افغان و هراتی نیز مجبور به کارکردن (بیگاری )بوده اند و در صحبتهای بعضی ازمردم در دهات به کرات اصطلاح قلعه مود بکار می رود و این دلیل آن است که اهالی سایر نقاط مجبور بوده اند حتی بدون دست مزد در این قلعه به کار بنایی بپردازند. در اطراف قلعه مزبور خندقی به عرض و عمق 5 متر وجود داشته که به مرور زمان و ریختن خاک از دیوارها ، این خندق پر شده است.
*کوه قلاع:
کوه قلاع در فاصله 7 تا 8 کیلومتری سمت غرب مود واقع شده ، به طوری که ریش سفیدان اظهار می دارند ، آثاری نیز در آن به چشم می خورد. در روزگاران قدیم مرکز حکومت اسماعیلیه قهستان بوده و در حال حاضر آثار حوضها، و حمام و خانه های متعدد در قله کوه مزبور به چشم میخورد. علت ساخت قلعه در بالای این کوه شاید ارتفاع زیاد و وجود چشمه های آب زلال و خوشگوار در اطراف آن بوده است.
*حمام قدیمی:
حمام قدیمی مود بنائی است که در سال 1337 ه.ش به دست اهالی و از مصالح مرغوب بازسازی شده است . این حمام دارای دوش و وسائل بهداشتی بوده و کسانی که در سالهای دور این حمام را دیده اند نقل می کنند که دارای سر حمامهای متعدد و همچنین خزینه آب بوده و بر سر در حمام نیز سنگ لوحی نصب بوده که تاریخ بنای حمام را اوایل قرن 10 هجری ذکر نموده است . در حال حاضر این حمام در وسط شهر مود واقع ،که البته تغییرات و تعمیراتی در آن بعمل آورده اند